top of page
Schermafbeelding 2022-08-28 om 20.56.49.png

Karlijn de Noord

Mijn naam is Karlijn de Noord. Ik ben de leerkracht van groep 7 en ik geef hen alle dagen les. Ik werk al sinds 2015 met veel liefde in het onderwijs. Dit is mijn eerste jaartje op de Sterappel, maar het voelt meteen al erg fijn.
Ik zorg voor een nette en gestructureerde klas waarin de kinderen zich kunnen ontplooien. Hard werken is belangrijk, maar af en toe een grapje of even gek doen hoort er natuurlijk ook bij. 

 

Ik woon samen met mijn man en twee katten in Tiel Passewaaij. In mijn vrije tijd houd ik van lekker koken, puzzelen en spelletjes doen met vrienden.

We werken hard in groep 7. Dit doen we zelfstandig of met anderen. We werken vanuit werkboeken of onze chromebooks. We mogen in de klas, op de gang of op het leerplein werken. 

 

We hebben een weektaak waarin we zelfstandig de leerstof op verschillende manieren oefenen. We maken de taken op papier of op ons chromebook. We plannen op een dag zelf welke taken we maken, maar moeten aan het eind van de week wel alle taken gedaan hebben. 

 

Wereldoriëntatie krijgen we met de methode Leskracht aangeboden. Onze juf ontwerpt lessen over een bepaald onderwerp. Daarna mogen we zelf onderzoeksvragen opstellen en ons onderzoek uitvoeren. We laten onze bevindingen zien met een eigen gemaakte presentatie. We kunnen daarin zelf kiezen hoe we het willen presenteren. We werken elke keer in andere groepjes. We mogen namelijk zelf kiezen aan welke onderzoeksvraag we willen werken.

bottom of page