top of page

Acerca de

Robin den Daas

MR lid personeelsgeleding

De medezeggenschapsraad (MR) bestaat uit ouders en personeel van de school. Elke school heeft een medezeggenschapsraad, dat is wettelijk verplicht. Voor school-overstijgende aangelegenheden is er een Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR). Van verschillende scholen van BasisBuren zijn hierin mensen vertegenwoordigd.

 

Via de medezeggenschapsraad kunnen ouders en personeel meepraten over het beleid op school. Voor een aantal onderwerpen moet de school advies of instemming vragen aan de medezeggenschapsraad voordat een besluit genomen wordt, dat is verder beschreven in de schoolgids. De medezeggenschapsraad kan ook zelf thema’s aandragen om het onderwijs te versterken. Daarvoor doet de MR ook een beroep op jullie ouders door enquêtes te houden en aanwezig te zijn op ouderavonden.

 

Wij nodigen jullie allen uit om zelf ook actief te zijn en ons als MR te informeren en raadplegen. Dit kan per e-mail: mr.desterappel@basisburen.nl of spreek ons in persoon aan. Bij vragen, opmerkingen of suggesties horen wij het graag!

Mijn naam is Marieke van Ommeren en ben moeder van Bart en Juliet. Ik ben werkzaam als in het hoger onderwijs en vind het belangrijk dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen op school, in een plezierige, uitdagende en veilige omgeving. Ik denk dan ook graag mee over beleid dat dit mogelijk maakt. Dat ik als kind ook op de Sterappel gezeten, is extra reden om mij voor de school en haar leerlingen te willen inzetten. Ik word graag op de hoogte gehouden van wat er speelt, dus aarzel niet om mij aan te spreken of via de mail van de MR contact op te nemen.

Mijn naam is Bert van de Grift. Samen met Colinda en de vader van Finn. Graag draag ik mijn steentje bij aan de omgeving waar Finn de aankomende jaren onderdeel van zal zijn en heb zin om ons te vertegenwoordigen in de (G)MR.
Zelf ben ik werkzaam in het mbo en ben onder andere docent voor de opleiding Sport en Bewegen. We wonen in Lienden en ik houd er wel van om een stuk te hardlopen of een bokszak onder handen te nemen. Met mijn achtergrond hoop ik van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de Sterappel en daarmee een prettige omgeving voor onze kinderen te laten zijn.

Mijn naam is Esther Zaaijer. Ik ben een van de leerkrachten van de groep 1/2. Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag. Ik werk al een behoorlijke tijd, met veel plezier op deze school. Omdat ik de afgelopen jaren voornamelijk bij de kleuters gewerkt heb, ken ik bijna alle kinderen. Dat is iets moois, het is mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. Ik neem nu een aantal jaar deel aan de MR. We denken na over kleine zaken zoals fruitdagen, jaarkalender, maar belangrijker nog: hoe loopt het in de school? Kunnen we ergens helpen of moeten we de schoolleiding scherp houden? Zijn ouders, kinderen en personeel tevreden en hoe kunnen wij er als MR aan bijdragen dat iedereen tevreden is en blijft? Ik vind het dan ook belangrijk om als MR transparant en toegankelijk te zijn voor de ouders van school.

Medezeggenschapsraad

150-1503969_user-woman-female-silhouette-head-png-transparent-png.png

Marieke van Ommeren

Voorzitter

IMG-20201019-WA0001[113028].jpg

Bert van de Grift

GMR lid oudergeleding

image0_edited.jpg

Saskia Dubelaar

MR lid oudergeleding

pasfoto 2022_edited_edited.jpg

Esther Zaaijer

Notulist / MR lid personeelsgeleding

IMG_1338.jpg

Mijn naam is Robin den Daas. Ik ben de leerkracht van groep 7 en ben in 2018 komen werken op de Sterappel. Ik heb veel ervaring in de bovenbouw, vooral groep 7, maar ik heb ook drie kwart jaar een kleutergroep gehad. Naast leerkracht ben ik ICT-coördinator en MR-lid. Als MR-lid vind ik het belangrijk om met ouders te sparren over de zaken die spelen in de school en bij het bestuur. Ik ben erg benieuwd naar hun kijk op die zaken en wat zij missen in de school of verbeterd willen hebben. Dit geeft mij weer een nieuw perspectief om aan de slag te gaan in de school en samen te werken met de schoolleiding om de school te kunnen verbeteren.

Neem contact op...

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan gerust een bericht.

Bedankt voor je mail.
bottom of page