top of page
IMG_3528.jpg

Rianne Schilders

Hoi, ik ben Rianne Schilders. Sinds een aantal jaar ben ik werkzaam op De Sterappel. De jaren ervoor heb ik gewerkt op scholen in Geldermalsen, Ophemert, Baarn en Rhenen. De Sterappel is een heel fijne school, waarbij er veel oog is voor het individu. Niet alleen voor de kinderen, maar ook binnen het team is er veel aandacht voor elkaar. 

 

Door samen met elkaar steeds weer bezig te zijn met nieuwe dingen, groeien we samen. En juist dat samen doen vind ik zo belangrijk. Ieder kind heeft een eigen mening en een eigen gevoel, en door elkaars mening te respecteren en te beluisteren kunnen we onze kijk op de wereld verstevigen. Grip krijgen op de wereld vind ik belangrijk. Dat doen we door het nieuws te volgen en door te leren over andere landen met hun culturen en gebruiken. Letterlijk de wereld ontdekken dus!

 

Ik woon samen met mijn man Jeroen en twee kinderen (Teun en Sophie) in Beusichem. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om bezig te zijn in de (moes)tuin, hou ik van boeken lezen en ga ik graag op vakantie met onze vouwwagen.

Groep 5

Welkom op de pagina van groep 5!

Groep 5 is een enthousiaste groep kinderen die graag aan de slag gaat met nieuwe informatie. Naast opdrachten uit de werkboeken oefenen we de leerstof ook graag met een spel binnen of buiten op het plein!

Denk hierbij aan de tafels, telrij tot 1000, moeilijke woorden lezen en spellingsregels oefenen. Ook maken we gebruik van Chromebooks.

 

Samen met de juffen wordt er hard gewerkt. Natuurlijk is er zo nu en dan ook tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld met een vrij moment of met een crea- en spelletjesmiddag. Een fijne sfeer vinden we erg belangrijk en we zien dit als een voorwaarde om tot leren te komen. Daarom besteden we hier geregeld aandacht aan met de Kanjertraining, en natuurlijk de Coole Cactus die elke dag door een leerling verdiend kan worden.

 

Bent u een ouder van groep 5? Check dan regelmatig de tijdlijn van Parro voor informatie over de klas en houd Facebook in de gaten voor foto’s en filmpjes van leuke activiteiten!

bottom of page