top of page
IMG_3430.jpg

Robin den Daas

Hallo, ik ben Robin en werk sinds 2018 op de Sterappel. Sinds mijn 21e sta ik al voor de klas en heb ondertussen elke groep op de basisschool lesgegeven. Ik wist in groep 7 al dat ik meester wilde worden en voer dit vak nog steeds met plezier uit. 

Het mooiste aan dit vak vind ik dat je de kinderen kan uitdagen, verwonderen, nieuwe vaardigheden kan leren en ze steeds stapje voor stapje een betere versie van zichzelf te maken. Ik zoek altijd naar het "Aha!" moment bij de kinderen. Dat vind ik het mooiste om mee te maken. 

Bij mij in de klas bereid ik de kinderen voor op de huidige maatschappij waarin we leven. Dit zie je terug door veel samen te werken, digitale vaardigheden op te doen, ruimte voor eigen ideeën te geven en door de kinderen hun eigen verantwoordelijkheid te geven. Daarbij hou ik in de gaten dat de doelen worden gehaald in een betekenisvolle leeromgeving, iedereen zich veilig voelt in de klas om zichzelf te kunnen zijn en er met plezier geleerd kan worden. 

Groep 5

Groep 5 is een enthousiaste groep kinderen die graag aan de slag gaat met nieuwe informatie. Naast opdrachten uit de werkboeken of chromebooks oefenen we de leerstof ook graag met een spel binnen of buiten op het plein!

Denk hierbij aan de getallenlijn t/m 1000, de (deel)tafels 1 t/m 10, boeken lezen en spellingsregels oefenen.

 

Samen met de juf en meester wordt er hard gewerkt. Natuurlijk is er zo nu en dan ook tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld met een vrij moment of met een crea- en spelletjesmiddag. Een fijne sfeer vinden we erg belangrijk en we zien dit als een voorwaarde om tot leren te komen. Daarom besteden we hier geregeld aandacht aan met de Kanjertraining. Ook doen we iedere woensdag een speel en leer circuit waarbij we de doelen nog eens oefenen met spelletjes en hoeken. 

 

Bent u een ouder van groep 5? Check dan regelmatig de tijdlijn van Parro voor informatie over de klas en houd Facebook in de gaten voor foto’s en filmpjes van leuke activiteiten!

bottom of page